Nogomet

Husićeve trupe stižu po nove prvenstvene bodove na Otoku

nogomet
26.08.2017.
u 08:00

Drugi put jesenas svi susreti Prve nogometne lige Federacije BiH igraju se u istom terminu (danas u 17 sati). Vodeća Zvijezda nije domaćin, ali kao i da jeste –igra u Živinicama županijski derbi protiv Slavena. Ne usuđujemo se reći da je Zvijezda favorit, ali nije ni Slaven, koji je u prošlom kolu izgubio 2:3 u Visokom, iako je imao prednost od 2:0. Očito je u pitanju nedostatak iskustva, možda i sreće. Kako će biti danas teško je predvidjeti. Dakle, Bosna, koja je preokretom svladala Slaven, opet kao domaćin za protivnika ima novaka u ligi - Iskru. Ištukova momčad iskusnija je i kvalitetnija, pa ne bi trebala imati problema protiv Bugojanaca. Derbi kola igra se na Otoci. Olimpik je (valjda) “došao sebi” nakon što je posrnuo u Konjicu. Ali, s druge strane stajat će glavni favorit za naslov, Sloga gazde Azmira Husića, koja je u prošlom kolu zatrpala mrežu Bišćanima sa šest lopti. Iako su prošla samo tri kola, mnogi misle da će pobjednik ovoga susreta postati jesenski prvak.

Orašje je nanizalo dvije uzastopne pobjede, pa se treća podrazumijeva, jer je Neretljakova momčad kao domaćin uvijek favorit, pa i protiv Veleža, koji je nakon dva početna poraza 4:0 pobjedom protiv Toška najavio bolje dane. U Travnik stiže “ranjeni” Rudar, željan rehabilitacije nakon poraza u Kaknju protiv Orašja. Rehabilitaciju traži i Travnik, nakon neugodnih 0:1 u Bugojnu. Čapljina gostuje kod Toška, koji će pokušati “oprati se” za 0:4 u Vrapčićima. Čapljina pak nadoknaditi izgubljene bodove protiv Bratstva.Igman je upisao prve bodove protiv favoriziranog Olimpika, pa se nada da može uzeti bod i kod Bratstva u gostima. Meatlleghe je u tri kola osvojio samo dva, a Jedinstvo tri boda. Ovaj put igraju međusobno Pod borićima. Jajčani čini se nemaju momčad za vrh, ali je pitanje imaju li Bišćani momčad za izboriti ostanak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije