Nogomet (Ž)

Hurem: Zasluženo smo osvojili 14. naslov u nizu

14.05.2016.
u 10:00

Ženski nogometni klub SFK 2000 danas u posljednjoj utakmici aktualne sezone dočekuje ekipu Gradine te će nakon posljednjeg sudačkog zvižduka sarajevskim nogometašicama biti dodijeljen već ranije osvojeni pehar namijenjen prvakinjama Bosne i Hercegovine.

Impresivan niz

Uoči ove utakmice novinarima su se na tiskovnoj konferenciji obratile trenerica SFK 2000 Samira Hurem te generalna tajnica kluba i nogometašica Azra Numanović. SFK 2000 je ove sezone osvojio četrnaesti naslov prvaka države u nizu, koji je zaslužen iznimno dobrom igrom.

- Svaki naslov je poseban, iza svakog je mnogo rada, truda i ulaganja. Naslovi uvijek donose nešto novo, a ovaj prvaka nam je poseban jer smo postigle mnogo golova, mnogo više nego u prošloj sezoni. Naša igra je unaprijeđena, a ekipa je ostala ista. Dobro je to što su igračice učinkovitije nego ranije, a i bh. liga je kvalitetnija. Ipak, SFK 2000 dominira i zasluženo podiže četrnaesti pehar, izjavila je trenerica Hurem.

Daljnji napredak

Nogometašice SFK 2000 žele dodatno napredovati i ostvariti dobre rezultate u Ligi prvaka. Prije toga, uživat će u novom naslovu.

- Ozračje u našoj ekipi je uvijek odlično, posebno jer znamo što nas čeka, a to je novi pehar prvaka Bosne i Hercegovine. Jedva čekamo nagradu za koju smo radili tijekom cijele sezone. Pokazale smo dobru igru, što se vidi po gol-razlici, apsolutno smo dominantne. To je rezultat našeg rada jer i kad pobijedimo, a ne odigramo dobro, nismo zadovoljne. Analiziramo i ispravljamo svoje pogreške. Želimo biti što bolje jer u kolovozu igramo Ligu prvaka. Pozivamo publiku da dođe na stadion, pogleda dobru utakmicu i s nama proslavi naslov, rekla je nogometašica Azra Numanović.

Utakmica SFK 2000 - Gradina igra se danas s početkom u 17 sati na stadionu Otoka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije