NEOBIČNO

Hrvatska prvi put zaigrala u ovoj kombinaciji dresova!

Reuters/Pixsell
11.09.2018.
u 22:17

Španjolci igraju u crvenim majicama i tamnoplavim hlačicama, a zbog jasnog kontrasta nije bilo moguće da hrvatska zaigra ni u jednoj od svoje dvije kolekcije.

Hrvatska tradicionalno iz sezone u sezonu ima jedne od najljepših nogometnih dresove. Navijače su oduševile i kombinacije koje su predstavljene uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje su kockasti osvojili povijesno srebro, piše Goal. 

Prva garnitura je standardna s prepoznatljivim kvadratićima. Točnije, dres je načinjen od tri stupca crveno-bijelih kvadratića s crvenim rukavima i gornjim dijelom leđa te bijelom pozadinom na leđima. Dok su rubovi kockica nazubljeni. Gaćice ovog dresa su bijele boje. 

A onda imamo rezervnu kombinaciju. Gostujući dres je doživio malo veće promjene, po prvi puta u povijesti dominira crna boja, a s prednje strane su tamnoplavi kvadratići.. Kod rezervnog dresa su hlačice crne boje. 

Međutim, u utakmici sa Španjolskom u Elcheu se dogodilo nešto što nikada do sada nismo imali priliku vidjeti. Hrvatska je zaigrala u kombinaciji prve i druge garniture dresova. Gornji dio dresa je bio iz prve kombinacije, dok su hlačice uzete iz rezervne. Razlog? Španjolci igraju u crvenim majicama i tamnoplavim hlačicama, a zbog jasnog kontrasta nije bilo moguće da hrvatska zaigra ni u jednoj od svoje dvije kolekcije. I koliko god nam obje kombinacije pojedinačno bile odlične, njihov miks na prvu ipak ostavlja nešto drugačiji dojam. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije