EUROPSKO PRVENSTVO

Hrvatska deklasirala Ukrajinu, a sad ovisi o Francuzima!

17.01.2022.
u 19:50

Izbornik Hrvoje Horvat nije imao idealnu situaciju jer su pozitivni na koronavirus bili Mandić i Musa, no Ukrajinci su ipak uvjerljivo najslabiji protivnik u skupini.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju 3. kola skupine C Europskog prvenstva u Szegedu Ukrajinu 38:25 (18:13). 

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska - Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini. Izabranike Hrvoja Horvata nije omela niti jutrošnja vijest o zarazi Davida Mandića i Željka Muse, koji su u izolaciji. 


Hrvatska je nakon petnaestak minuta dvoboja došla do značajnije prednosti, a Ukrajina je slomljena početkom drugog poluvremena serijom 4:0 za 22:14, da bi razlika narasla na konačnih 13 razlike. 

Ivan Martinović i Marin Šipić postigli su po sedam golova, Marin Jelinić je zabio šest, a Tin Lućin pet golova, dok je Ukrajinu predvodio Dmitro Artemenko s pet pogodaka. 

Francuska i Hrvatska imaju po četiri boda, Srbija ima dva, a Ukrajina je na dnu bez bodova. 

Hrvatsku u drugi krug u Budimpeštu vodi bilo kakva pobjeda Francuske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije