JOSIP ČONDRIĆ

Hrvat bio najbolji vratar bh. lige pa raskinuo s prvakom: Karijeru nastavlja kod Tomasova

Josip Čondrić
Patrik Macek / PIXSELL
26.01.2023.
u 07:35

Vratar Josip Čondrić karijeru će sada nastaviti u Astani iz Kazahstana

Josip Čondrić (29) tijekom svojeg se mandata u Zrinjskom iz Mostara, kojem se pridružio u listopadu 2021., prometnuo u najboljeg vratara Premijer lige BiH.

Momčad je pod vodstvom trenera Sergeja Jakirovića, koji je danas na klupi Rijeke, premoćno osvojila naslov s 84 boda, čak 27 više od drugoplasirane Tuzle City. 

Da je vratar provjerene kvalitete, Čondrić je dokazao i ranije u karijeri. U NK Zagrebu stasao je zajedno s Dominikom Livakovićem, a najbolje razdoblje u HNL-u imao je u Istri 1961, s obzirom na to da je nosio i kapetansku vrpcu Zeleno-žutih. Nakon dvije sezone u Puli, otišao je u Rusiju i potpisao za Rotor Volgograd, gdje je nastavio s dobrim nastupima.

Karijeru će sada nastaviti u Astani iz Kazahstana, javlja Germanijak. Ondje će ga dočekati bivši igrač Hajduka Marin Tomasov, dugogodišnji član momčadi, a Čondrić stiže bez odštete. Vratar prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?