teška ozljeda

Horor u NBA-u! Nepomično je ležao, iznijeli ga na nosilima...

Reuters
23.11.2019.
u 08:19

Nuggetsi su imali napad, a Walker je čuvao Jamala Murrayja i u jednom trenutku se spetljao te udario glavom u trbuh suigrača Semija Ojeleyea i pao na pod

Tek što su zagrijali svoj moćni stroj, Boston Celticse je pogodila još jedna teška ozljeda! Nakon Gordona Haywarda, Celticsi će, čini se, na duže vrijeme ostati i bez sjajnog playmakera Kembe Walkera kojem je nastradao vrat na utakmici protiv Denvera.

Nuggetsi su imali napad, a Walker je čuvao Jamala Murrayja i u jednom trenutku se spetljao te udario glavom u trbuh suigrača Semija Ojeleyea i pao na pod. Njegova momčad je otišla u napad jer nije izgledalo ništa ozbiljno, no razigravač Bostona ležao je nepokretno na parketu, prenosi 24sata.hr.

Ubrzo je uletjela i liječnička služba Bostona koja mu je odmah pružila pomoć. Stavili su mu ovratnik oko vrata te ga na nosilima iznijeli s terena i odvezli u bolnicu na daljnje preglede.

Nije poznata težina ozljede, ali po njegovim reakcijama, nije izgledalo bezazleno. Košarkaši Denvera i Bostona su sve promatrali u šoku s mišlju da se samo nije dogodilo ono najgore, a to je lom vrata.

Foto: Ron Chenoy

Iako još ništa nije poznato, Celticsi će gotovo sigurno na neko vrijeme ostati bez sjajnog Walkera koji je u klub stigao na početku sezone kao zamjena za Kyrieja Irvinga. 

Inače, Boston je inače poznat kao klub koji ima brojne pehove s ozljedama. Prije dvije sezone je Gordon Hayward tek došao u klub i u prvoj utakmici slomio gležanj zbog čega ga nije bilo godinu dana, a i prije nekoliko tjedana je slomio ruku zbog čega ga opet nema na parketima. Kyrie Irving je prošle sezone više bio po bolnicama nego na parketu, a sada je Brad Stevens ostao i bez Kembe Walkera čija ozbiljnost ozljede još nije poznata. 

Kemba je u 14 utakmica prosječno zabijao 22,6 koševa po utakmici uz pet asistencija i pet skokova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?