nogomet

Hoffenheim odbio 30 milijuna eura za Kramarića

16.05.2018.
u 17:54

Kako prenosi njemački Kicker, Hoffenheim je protekle zime odbio 30 milijuna eura za svog ponajboljeg igrača Andreja Kramarića, a ponudu je navodno poslao jedan od talijanskih velikana.

Hrvatski reprezentativac je od dolaska u Hoffenheim prije godinu i pol zabio 33 gola i dodao čak 20 asistencija. 

Njemački novinari pričali su sa sportskim direktorom Hoffenheima Alexanderom Rosenom, a on im je otkrio: "Nismo mogli prodati Kramarića, to za nas nije bila opcija", rekao je Rosen koji je odgovorio i na pitanje što ako stigne ponuda od 50 milijuna eura: "Ne znam, možda postoji neka granica gdje se stvari više ne mogu zaustaviti", izjavio je sportski direktor njemačkog kluba, prenosi Index.hr. 

Kramarić igra u daleko najboljoj formi od hrvatskih napadača prije ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, Zagrepčanin je imao 13 pogodaka u Bundesligi ove sezone.

Hoffenheim je trećim mjestom ove sezone u Bundesligi osigurao plasman u grupnu fazu Lige prvaka sljedeće sezone, ali još uvijek nije sigurno hoće li Krama ostati u Hoffenheimu i s njima zaigrati u najelitnijem klupskom natjecanju. Nedavno se spominjalo da bi nakon Svjetskog prvenstva Kramarić mogao završiti u redovima Bayerna na čiju klupu ovog ljeta sjeda bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, no to još nije potvrđeno.

Kako piše Kicker, Kramarić ispred sebe ima Svjetsko prvenstvo u Rusiji na kojem ima priliku dodatno se predstaviti svjetskoj nogometnoj javnosti i privući pažnju nogometnih velikana.

Dok se klubovi bore za njega, Kramarić ovih dana s prijateljima uživa u Barceloni, gdje "puni baterije" za skorašnje prvenstvo u Rusiji gdje Hrvatska igra u skupini D protiv Nigerije, Argentine i Islanda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije