Najavio capak

HNL bi se mogao igrati pred publikom od vikenda!

08.06.2020.
u 10:24

Polufinala Kupa i prvo "postkoronarno" kolo HNL-a odigrana su bez navijača na tribinama, ali i ta bi odluka trebala otići u povijest. Krunoslav Capak kaže: "Moći će uz poštivanje mjera".

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić najavio je prije nekoliko dana kako bi gledatelji mogli na stadione nogometnih prvoligaša od drugog kola nakon nastavka prvenstva, a to će se i dogoditi!

Kako je u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" potvrdio ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, ovaj vikend publika će moći uživo gledati natjecanja na otvorenom.

- Mislim da od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja s gledateljima na otvorenom. Naravno, uz epidemiološki okvir koji ćemo objaviti - rekao je Capak.

Iako će broj gledatelja biti ograničen, dobra je to vijest za sve prvoligaše. Posljednje utakmice iza zatvorenih vrata tako bi mogle biti Inter - Gorica i Istra - Hajduk (četvrtak), u petak igraju Varaždin - Rijeka i Lokomotiva - Dinamo, a u subotu Slaven - Osijek.

Odahnut će i organizatori revijalnoga teniskog turnira Adria Tour u Zadru 20. i 21. lipnja, gdje je dolazak najavio najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. U Višnjiku je počela montaža tribina za 9000 gledatelja, a vidjet ćemo koliko će ih moći biti, prenosi 24sata.hr.

 

Ključne riječi
HNL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije