ČAČIĆ:

Halilović nije igrač koji može pomoći reprezentaciji

alen halilović
03.06.2016.
u 14:20

Hrvatska u subotu igra i svoju posljednju provjeru uoči Europskog prvenstva, a bura oko končanog popisa putnika još se uvijek ne stišava. Sve je naravno izazvala Čačićeva odluka da u Francusku ne vodi Alena Halilovića. 

"Uvijek bi bilo komentara, bez obzira na to tko bi otpao. To je očekivano", rekao jeAnte Čačić za Sportske novosti pa otkrio i zašto je isticao da je samostalno sastavljao listu putnika, iako bi se to trebalo podrazumijevati:

"Zato da objasnim igračima koji su kriteriji. Sve sam gledao u kontekstu daljnje suradnje s tim reprezentativcima, na koji će način biti bolji sutra. Ali te velike špekulacije, te stalne kombinacije, te silne ankete... predaleko se ide s time. Očito da nisam pogodio", priznao je Čačić pa otkrio i kako je razmišljao po pitanju Alena Halilovića:

"Zašto bi on bio glavna tema? On je igrač koji je tek počeo igrati ozbiljan nogomet. Objasnio sam zbog čega sam mislio da je bolje da je tako nego da tu čuči 15 dana a ne igra. Ovu priču s Alenom zaklopite. Ne vidim ga ovog trenutka kao igrača koji može pomoći reprezentaciji. Kakva žrtva zbog Dinama? Pa i on je bio iz Dinama. Nema to veze, to zaista nema nikakve veze. Ovdje su isključivo svi najbolji koji to u kontinuitetu pokazuju. Bila je dvojba između Čopa i Halilovića, a ne između Halilovića, Roga i Ćorića jer uopće nisu iste pozicije. Da nisam pozvao Roga, pisali bi 'zašto', da nisam uzeo Ćorića, pitali bi me kako je to moguće kad ga traži cijela Europa."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije