Masahiro Shimoda:

Halilhodžić je veliki dobitak za nas

20.04.2011., Koprivnica - Uzvratna utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Slaven Belupo i GNK Dinamo. Na fotografiji je trener Dinama Vahid Halilhodzic.
Marijan Susenj/PIXSELL
17.03.2015.
u 13:14

Vahid Halilhodžić spremno čeka prve radne zadatke na funkciji selektora Japana. Direktor japanske nogometne reprezentacije Masahiro Shimoda kazao je da je dolazak bh. stručnjaka veliki dobitak za Samuraje.

Bh. stručnjak će za vikend okupiti reprezentativce ove zemlje, nakon čega će u naredni petak, 27. ožujka, službeno debitovati u prijateljskom susretu protiv Tunisa. Četiri dana kasnije Vahini Samuraji sastat će se sa Uzbekistanom. Prema riječima tehničkog direktora japanske nogometne reprezentacije Masahira Shimode, Halilhodžić će sedam dana priprema nastojati iskoristiti za duge razgovore sa svojim asistentima, ali i igračima Japana. "Halilhodžić je posebno strastven u svom poslu. Pedantan je u svakom pogledu i veliki dobitak za nas", rekao je Shimoda. Halilhodžić je u trenerskoj karijeri predvodio i reprezentacije Obale Slonovače i Alžira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije