Finale Kupa BiH

Hakleri MNK Zrinjski blagi favoriti protiv MNK Centar

BiH,30.11.13. Mostar, Dvorana Bijeli brijeg,,  Prvenstvena utakmica, Zrinjski - Centar 3-3 Photo:Stojan Lasic
24.04.2016.
u 07:00

Mostar će večeras biti centar futsala u BiH. Uzvratnu utakmicu finala Futsal kupa BiH večeras će igrati MNK Zrinjski i MNK Centar. Prvi susret završen je s neodlučenih 3:3. Dvije jake momčadi, veliki rezultatski ulog, dinamičan mali nogomet su argumenti zašto bi ljubitelji futsala bili večeras (20.30 sati) u školskoj dvorani Bijeli brijeg.

Promocija

U redovima domaćina se nadaju kako će prirediti prigodan sportski spektakl svima koji dođu pratiti ovu utakmicu.

- Dosta smo se potrudili kako bismo ljubitelje sporta animirali na dolazak u našu dvoranu. Poradili smo dosta na planu promociji ove uzvratne utakmice finala Kupa BiH. Inače, za gledatelje smo pripremili prigodnu tombolu, koju, uostalom, radimo na svim našim domaćim utakmicama. Nadamo se kako će dvorana biti dobro ispunjena, te kako će naša momčad imati veliku potporu. Onako govoreći u šali kažemo kako bi dobro bilo da u nedjelju pada kiša, jer bi to više ljubitelja sporta u Mostaru dovuklo u dvoranu, kazao nam je Zdravko Čagalj, čelnik MNK Zrinjski.

Zrinjski je u prvom susretu igranom u Sarajevu stekao solidnu prednost pred današnji uzvrat (3:3). U današnjem uzvratu se ova momčad nada obraniti naslov Kupa, osvojen prošle sezone.

- Naravno, jako smo motivirani pred ovaj uzvrat. Želimo obraniti naslov pobjednika Kupa i nadamo se kako ćemo uz potporu publike to uspjeti ostvariti. Ipak, ovo je futsal. Ni rezultat iz prvog susreta ne mora ništa značiti, jer u ovom sportu se toliko toga može dogoditi za samo jednu minutu. Naša je prednost možda ta mladenačka poletnost, fizički smo možda u većoj prednosti. Ipak, protiv sebe imamo jednu jako iskusnu i prekaljenu momčad i sigurno nam neće biti lako. U svakom slučaju, ova utakmica bi trebala biti dobitak za publiku, dodao je Čagalj.

Žele naslov donijeti u Sarajevo

U Taboru MNK Centar se nadaju pomrsiti račune Mostarcima. Svjesni su kako im za pobjedu treba više od njihovih stvarnih mogućnosti.

- Pred nama je izuzetno značajna utakmica, pogotovo nakon remija protiv Zrinjskog u Sarajevu. Mostarci imaju odličan sastav, a mi smo odigrali nešto ispod očekivanja i sada nas očekuje utakmica u kojoj moramo dati i više od 100 posto, kako bismo pokušali donijeti naslov u Sarajevu. Zrinjski itekako poštujemo i cijenimo i trenutačno su oni i favoriti, ali imamo kvalitetan igrački kadar, kojem je svejedno igra li kući ili na strani, a to ćemo pokušati dokazati i na terenu. Imamo svoje adute i vjerujem kako će, kako god završilo, profitirati najviše navijači, koji budu na tribinama, jer i mi i Zrinjski igramo dopadljiv i atraktivan futsal, rekao nam je kapetan i najbolji igrač Centra Nijaz Mulahmetović.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije