Hitzfeld:

Guardiola neuspješan? Pa on je unaprijedio i Bayern i Bundesligu!

Ottmar Hitzfeld
07.05.2016.
u 11:23

Bivši Bayernov trener Ottmar Hitzfeld u intervjuu za Bild naglasio je da Pep Guardiola nije ostvario neuspjeh u Bayernu!

"Ne, to nije neuspjeh! Guardiola nema pošten tretman. Pa uz njega je napredovao i Bayern i cijela Bundesliga. Svatko tko ne prepoznaje da je uspjeh tri polufinala Lige prvaka za redom je okrutan!"

"Normalno je da momčad nakon trostruke krune 2013. padne u rupu, opustiš se, nemaš više onu glad."

"Ali Guardiola je zaštitio Bayern od toga i načinio igrače opet željnima. Donio je Bayernu dimenziju igre s puno dodavanja kao nikad prije, uz njega igraju nogomet u najvišoj brzini. Mislim da će Guardiola priznanje koje zaslužuje dobiti u Njemačkoj tek za koji mjesec, često shvatiš koliko je netko bio dobar tek kada ta osoba ode...", prenosi Goal.com

"Ne slažem se ni s onima koji kažu da se Pep nije dovoljno identificirao s Bayernom. Pa gledali ste ga uz teren i mogli ste vidjeti koliko je strasti unio za klub."

Za razliku od Hitzfelda, Lothar Mathäus govoreći za TZ priklonio se velikoj većini:

"Guardiola razmišlja drugačije nego Bayern, ima drugačiju filozofiju. Pa od četiri polufinalista imao je najkvalitetniju momčad! I ne razumijem kako Götze ne može igrati..."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?