Ženski rukomet

Gruđanke u jurišu na nove naslove i nastavak dominacije

rukomet
12.08.2017.
u 10:00

Rukometašice Gruda, trostruke uzastopne prvakinje BiH i dvostruke pobjednice Kupa BiH, od 7. kolovoza vrijedno treniraju spremajući se za jesen i “berbu” novih naslova. Recimo da su osvojena kupa “samo dva”, iako su proljetos Gruđanke stigle do završnog turnira, ali zahvaljujući neradu čelnika RS BiH, turnir nije uopće odigran! No, kad je u pitanju RS BiH, to nije novina. Ni pokal za osvojeni naslov prvakinja Gruđankama nije imao tko donijeti i uručiti, pa su čelnici Gruda sami organizirali ceremoniju, na način da su u vlastitoj režiji i svojim novcima kupili pokal i dodijelili ga prvakinjama. Nema naznaka da će biti bolje u novoj sezoni, pa se ne zna ni datum početka prvenstva, niti je obavljen ždrijeb!

- Cure se vrijedno spremaju, kako seniorke tako i one mlađe, rekao nam je predsjednik kluba Zoran Trlin. - Vrućina je mali problem, ali bit će uskoro i osvježenja, jer ekipa 21. kolovoza ide na petodnevne pripreme na Kupres, a po povratku u Grudama (26/27. kolovoza) igrat će turnir na kojem će uz nas nastupiti Vranjic Petosan Solin (1. hrvatska liga), Levalea Nikšić i ljubuški Izviđač CO. Od 1. rujna igrat ćemo i na jakom turniru u Sinju, na kojem će nastupiti niz hrvatskih klubova iz Prve lige. Početkom rujna čekaju nas dvije utakmice EHF kupa protiv rumunjske Romane, koja je apsolutni favorit, ali mi se nećemo predati, kaže Trlin. Ljetos su Gruđanke doživjele niz odlazaka i dolazaka. Otišla je vratarka Ana Križanac (Hrvatska), Klara Mikulić (Lokomotiva Zgb), na studij odlazi i Chiara Rimac, a Gabrijela Gudelj u norveški Gjovik. Došle su vratarka Darijana Vukliš (Mira), Martina Pandža (Neretva Jablanica) i Edina Demić (Lokomotiva Zgb). Veliko pojačanje je povratak Anite Azinović u stroj nakon teže ozljede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije