Zenica

Gradska uprava traži brži proces ozdravljenja Čelika

14.06.2017.
u 08:00

Gradska uprava Zenice je zbog niza problema u NK Čelik, koji proteklih godina zaokupljaju sportsku javnost grada i koji su kulminirali u ovoj godini, uputila pismeni javni poziv klupskim tijelima “za dostavu prijedloga sanacije stanja u NK Čelik”. U pozivu se navodi da “vrijeme za spas NK Čelik ističe, a Gradska uprava nikada nije dobila plan sanacije kluba, još jednom pozivamo Upravni odbor NK Čelik i neformalnu skupinu građana “Za Čelik” da isti plan dostave na adresu Gradske uprave”.

U pozivu se izričito traži da se konačno definira termin “reprogram”, i odredi “odnosi li se reprogram na porezna dugovanja NK Čelik ili se odnosi na cjelokupan dug koji je predstavljen radnoj skupini?”.

Priopćenjem javnosti i odgovornim u NK Čeliku navodi se kako je “gradonačelnik s vijećnicima u Gradskom vijeću Zenica, složan da Gradska uprava podrži reprogram poreznih dugovanja Nogometnog kluba Čelik, kao jednog od simbola Zenice”. Na žalost ljubitelja sporta i navijača ni ovo se neće moći uraditi bez konkretnog plana sanacije NK Čelik, jer zainteresirane strane se moraju pismeno izjasniti s objašnjenjem reprograma dugovanja, “spada li u reprogram samo dug prema Poreznoj upravi FBiH ili se odnosi i na dugove prema dobavljačima, javnim poduzećima, bivšim igračima, kao i pozajmicama”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije