MZ Čitluk

Gradnići, Gornji Ograđenici i Biletići upisali nove pobjede

26.07.2018.
u 07:50

S jednim danom zakašnjenja zbog nevremena, u utorak je na obnovljenom ŠC u Gornjoj Blatnici nastavljeno natjecanje u MNL MZ općine Čitluk.

Lijep nogomet

U tri odigrana susreta te večeri vrlo važne pobjede ostvarile su momčadi Gradnića, Gornjih Ograđenika i Biletića.

U prvom susretu između Gradnića i Paoče/Vidovića igrači Gradnića igrali su kvalitetnije, bili uvjerljiviji, dominirali terenom i na kraju slavili zasluženu pobjedu od 4:1 (1:0), koja im je osigurala trenutačnu drugu poziciju na ljestvici skupine C. Po jedan pogodak za Gradniće postigli su Marko Pehar, Ivan Prskalo, Kristijan Zubac i Goran Pehar. Jedini strijelac za Paoču/Vidoviće bio je Marin Doko. Iako je drugi susret između Potpolja i Gornjih Ograđenika bio vrlo kvalitetan, uzbudljiv i sve do 35. minute neizvjestan, ipak je, nakon izjednačene borbe, pobjeda na kraju pripala Gornjim Ograđenicima koji su slavili s 5:3 (3:2). Strijelci po dva pogotka za Gornje Ograđenike bili su Antonio Milićević i Ante Odak i jednog Josip Pehar, a za Potpolje: Marko Odak, Josip Bojčić i Ante Ostojić. Gornji Ograđenici su s 9 bodova trenutačno na 2. poziciji skupine A, iza prvoplasiranoga Dobrog Sela koje ima isti broj bodova.

Uvjerljiva pobjeda

U trećem susretu igrači Biletića uvjerljivim su rezultatom od 7:2 (2:1) svladali momčad Čitluk Sela i tako ostvarili prva tri boda te treću poziciju u skupini A. Čak četiri prekrasna pogotka za Biletiće postigao je izvrsni strijelac Roberto Bevanda, dva Danijel Karačić i jedan Jure Bevanda, dok je oba pogotka za Čitluk Selo dao Josip Pervan.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije