OGLASILA SE PREDSJEDNICA RH

Grabar-Kitarović: Neprijatelji Hrvatske, odgovarat ćete za ovo i za svastiku!

kolinda
Grgur Žučko/pixsell
17.06.2016.
u 21:57

"Bravo, vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!", napisala je Grabar-Kitarović

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je komentirala nerede koju su navijači hrvatske nogometne reprezentacije izazvali u Francuskoj na utakmici s Češkom.
 
"Bravo, vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!", napisala je Grabar-Kitarović.
 
Čestitke hrvatskim nogometašima uputio je i Tihomir Orešković putem Facebook stranice Vlade RH.
 
-Čestitam našim nogometašima na požrtvovnoj igri koju su pokazali do kraja. Dečki, srce ste dali za Hrvatsku. U nastavku prvenstva želim vam puno odlučnosti i vjerujem da ćete na terenu dokazati svoju kvalitetu i donijeti radost našoj zemlji-stoji u objavi tehničkog premijera. 
 
Orešković je iskoristio prigodu i baš kao i predsjednica oštro osudio incident koji je zasjenio današnju utakmicu u  Saint-Étiennu.
 
-Najoštrije osuđujem sramotno ponašanje huligana na današnjoj utakmici te očekujem najstrože sankcije- poručio je Tihomir Orešković. 
 
Podsjetimo, navijači su u 86. minuti bakljama zasuli teren i na pet minuta prekinuli utakmicu. Vatrogasci su intervenirali i ugasili vatru na travnjaku. Policija je na tribinama morala zaustavljati međusobni sukob hrvatskih navijača.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije