halilović:

Gol iz zaleđa, pa dva nepostojeća penala, teško je tako protiv Barce!

Halilović
24.04.2016.
u 13:35

Alen Halilović igrao je cijelu utakmicu u Sportingovu porazu 6:0 kod Barcelone. Za Goal je nakon debija na Nou Campu rekao:

Alen ponavlja kako je zadovoljan svojom sezonom:

"Igrao sam puno utakmica u svojoj prvoj sezoni u La Ligi, zabio sam golove, imam dosta asistencija, igram redovito, i sve to s 19 godina. Ponosan sam!"

No, neizbježno je pitanje o budućnosti, konkretno: Gdje se vidi iduće sezone?

"Ne znam što će se dogoditi. Ja se želim vratiti u Barcelonu, ali ne znam, nismo još razgovarali jer i Barca i Sporting imaju još tri vrlo važne utakmice. Bit će vremena za razgovor."

A što je još zanimljivo o Barceloni, Ivanu Rakitiću i Luisu Suarezu rekao Alen Halilović te Alenov učinak ove sezone pogledajte na portalu Goal.com.

"Kad izgubite 6:0, naravno da ste sjeb***, ali mi smo igrali dobro u prvom dijelu, pritiskali smo, stvarali šanse. A u drugom dijelu najprije gol iz zaleđa, pa dva penala koja nisu postojala, kao ni crveni karton! Tako je teško suprostaviti se Barceloni, ali eto, i to je nogomet... Sad moramo pobijediti Eibar", rekao je Halilović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije