ŠOK U WIMBLEDONU

Gledatelji se sledili dok je igračica vrištala: Upomoć! Neka mi netko pomogne!

06.07.2017.
u 19:14

Nakon jedne razmjene udaraca Amerikanka je krenula prema mreži i pala na tlo uhvativši se za koljeno.

Pravi šok doživjeli su gledatelji na terenu broj 17 u Wimbledonu tijekom meča 2. kola između Amerikanke Bethanie Mattek-Sands (32) i Rumunjke Sorane Cristee.

Nakon jedne razmjene udaraca Amerikanka je krenula prema mreži i pala na tlo uhvativši se za koljeno. U prvi tren izgledalo je kao da nije riječ o ozbiljnoj ozljedi, no potom su uslijedili krikovi 32-godišnjakinje: - Molim vas, pomozite! Neka mi netko pomogne! Prva joj je prišla Cristea, no i ona se šokirala te nije znala što bi napravila da bi potom počela dozivati liječnike. Ubrzo je na teren stigla i Čehinja Lucie Safarova s kojom Mattek-Sands igra u parovima. Zaplakala je dok su liječnici pomagali nesretnoj Amerikanki. Na poslijetku Bethanie je prevezena u bolnicu.
 

Prema prvim informacijama popucali su joj ligamenti, a nakon operacije očekuje ju dugotrajan oporavak. S obzirom na godine i težinu ozljede upitan joj je nastavka karijere.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije