Posuške nogometne teme

Glavina dolazi, Bilać odlazi, limači prvaci

30.06.2016.
u 11:00

Posuški stadion Mokri dolac, zeleni dragulj usred grada, redovito je u znaku sporta i nogometa. Tako smo jučer doznali brojne novosti o HŠK Posušju koji sustavno gradi bolju nogometnu budućnost. Obnavlja se stadion, neki nogometaši dolaze, a neki odlaze u druge sredine. Iz Croatije Toronto dolazi Širokobriježanin Jure Glavina, a u Njemačku odlazi njegov susjed Zdenko Bilać koji je odlično odigrao sezonu u HŠK Posušje.

Odlični limači

Vruća je sportska tema i uspjeh limača HŠK Posušje (dječaka rođenih 2005./2006) nakon nastupa na turniru u Neumu. U jakoj konkurenciji zasluženo su osvojili prvo mjesto te još jednom svima pokazali koliko se dobro radi u školi nogometa u Posušju. Dokaz tome je da su do titule došli bez primljenog pogotka.

- Na turniru su nas bodrili naši roditelji koji su zajedno s nama rado pristigli na kraći odmor u Neum. Naš je Lucijan Gavran proglašen najboljim vratarom, a najbolji strijelac bio je naš Nikola Vranjković. Uspješno nas je i ovoga puta vodio trener Ljubo Crnogorac, rekli su nam veseli mladi Posušani koji vole nogomet i sport.

Slijedi malonogometni turnir

Malo Posušje i ovoga je ljeta prepuno sportskih događaja, a slijede malonogometni turniri, posebice zanimljiv onaj mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti koji počinje idućeg ponedjeljka, 4. srpnja.

Ovim događajima treba dodati i aktivnost veterana HSK Posušje, prvaka regionalne lige Hercegovine i Dalmacije. Nedavno su se vratili iz Koprivnice gdje su osvojili treće mjesto. - Veterani HŠK Posušje zahvaljuju svojim sportskim prijateljima iz Koprivnice na lijepom i srdačnom dočeku. Očekujemo ih u Posušju na našem Mokrom docu 12. kolovoza ove godine na memorijalnom turniru “Ivica Miloš”, izjavio je u ime veterana Mladen Bešlić. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?