Bio malo po strani

Gdje je nestao Filip Hrgović? Evo što se događa s 'hrvatskom zvijeri'

27.06.2020.
u 15:20

"Zvijer" je izašla iz medijskog staklenog zvona. Filip "El Animal" Hrgović izašao je iz višemjesečne medijske zavjetrine i, zajedno sa svojim menadžerom Željko Karajicom, najavio da ima namjeru boriti krajem ovog ljeta.

Zašto se mjesecima klonio medija, Filip je objasnio ovako: - Vjerujem da me razumijete jer i mi sportaši smo privatne osobe, a nekad u životu dođu i problemi, no ne bih o njima. Dakle, nisam se još razbahatio, nisam zaradio previše novca jer to tek slijedi, već mi je trebalo da budem malo po strani - malo se našalio pa razgovor za Večernji list nastavio ozbiljno:

- Onima koji su se možda poveselili i pomislili da sam propao, da ne treniram, reći ću da sam trenirao više nego ikad. Cijelo vrijeme sam radio sa mojim pomoćnim trenerom Yousefom Hasanom i kondicijskim trenerom Igorom Čordašem koji su me i učinili životinjom, kako me prozvao moj kubanski trener Pedro Diaz. Osjećam se super, u dobrom sam treningu ali ne i u špici forme jer to sada nema smisla s obzirom da još nemam dogovoren meč.

Jedan od onih, uz njegove promotore, koji bi se trebao pobrinuti da se to i dogodi jest njegov menadžer Željko Karajica, poduzetan Hrvat koji živi u Njemačkoj. - Naš primarni posao je što prije organizirati borbu za Filipa, a nastojat ćemo da to bude već krajem ovog ljeta i to negdje u Hrvatskoj što pokušavamo izvesti u dogovoru s promotorima iz Matchroom Boxinga i Sauerland Promotionsa te s platformom DAZN čije zeleno svjetlo moramo dobiti. Neki borci nisu imali meč i po godinu dana i oni bi se radilo vratili u ring. Zapravo, svi sada čekaju da dobiju ponudu pa vjerujemo da to, dozvoli nam to koronavirus, možemo organizirati. Želja nam je da to produciramo u Hrvatskoj i da odavde pošaljemo slike u svijet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije