Iscurio ugovor

Gareth Bale je stajao Real preko 100 mil. €?!

Gareth Bale
21.01.2016.
u 17:39

Iako se vjerovalo kako je 96 milijuna eura vrijedan transfer Ronalda iz Uniteda najskuplji, čini se da ga je premašio Bale

Transfer Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2009. stajao je "kraljevski" klub 96 milijuna eura i smatrao se najvećim transferom u povijesti nogometa. No detalji koji su danas izašli u javnost Portugalca stavljaju na drugo mjesto.

Na dokumentu od šest stranica stoji kako je cjelokupan posao oko dovođenja Garetha Balea na Santigao Bernabéu 2013. prije dvije godine Madriđane koštao 99,75 milijuna eura, odnosno s dodacima čak 100,76 milijuna eura, što je više od Ronaldova transfera.

Real Madrid, pak, preko svojih kanala davao je informaciju kako velški reprezentativac stoji 91,59 milijuna eura, no iznos se povećao na više od 100 milijuna eura zbog plaćanja u ratama, a ne odmah, javljaju španjolski mediji.

Tottenham se, prema ugovoru, nije smio oglasiti oko financijskih detalja, te ima primat oko prihvaćanja ili odbijanja ponude za eventualni budući transfer Balea iz Reala u roku od četiri dana ako stigne ponuda od premijerligaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije