Kup BiH u futsalu

Galić: Želimo osvojiti duplu krunu i ove godine

10.04.2018.
u 16:58

Prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu između Mostar SG Staklorada i sarajevskog Centra bit će odigran sutra u Mostaru od 18 sati.

Golman domaćeg sastava Stanislav Galić nakon titule prvaka u Premijer futsal ligi, želi još jedan trofej.

- Kvalitetno smo se spremali za ovaj meč i atmosfera u ekipi je odlična, naročito nakon što smo osigurali naslov prvaka države. Imamo određenih problema sa ozljedama, ali vjerujem da ćemo biti na razini sutra. Nastojat ćemo napraviti prednost koja bi nam omogućila mirniju uzvratnu uutakmicu u Sarajevu. Želimo osvojiti duplu krunu i ove godine - izjavio je Galić.

Igrač Centra Bilal Jelić očekuje neizvjestnu utakmicu. .

- Utakmica će sigurno biti zanimljiva. Oni imaju dužu klupu, prvaci su i favoriti u ovom susretu. Međutim, mi ne idemo u Mostar s „bijelom zastavom“. Pokušat ćemo ostvariti rezultat koji će nas ostaviti u igri za naslov u Kupu u uzvratu na našem parketu - ističe Jelić.

Utakmicu će suditi Zoran Sofrenić (Bijeljina), Romeo Primorac (Ljubuški) i Nemanja Vujadin (Istočno Sarajevo). Izaslanik je Dragan Čolić iz Kupresa, a promatrač suđenja Semir Kaplan iz Stoca, priopćeno je iz NSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije