"VELIKA POBJEDA"

FOTO Savez promijenio kamp, evo gdje će ipak biti vatreni: Dalić oduševljen!

04.04.2022.
u 14:40

"Brzom reakcijom promijenili smo prioritetnu opciju i osigurali vatrenima superiorne uvjete tijekom boravka na Svjetskom prvenstvu u Kataru", tvrdi HNS.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Kataru će na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Maroka, Kanade i Belgije, a da bi se tamo osjećali bolje nego kod kuće, pobrinuo se Hrvatski nogometni savez. 

"Brzom reakcijom promijenili smo prioritetnu opciju i osigurali vatrenima superiorne uvjete tijekom boravka na Svjetskom prvenstvu u Kataru – hotel Hilton Doha i trening centar Al Ersal 3", piše na službenim profilima HNS-a.


Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je izborom. I više nego zadovoljan. 

– Velika pobjeda hrvatske delegacije – rekao je. 

Uistinu, riječ je o luksuznim zdanjima o kakvima "obični smrtnici" mogu samo sanjati. Uostalom, pogledajte na fotografijama sami kako to izgleda. 

Prvenstvo počinje 21. studenoga i traje do 18. prosinca, a za nas su najvažniji termini odigravanja utakmica vatrenih u skupini F.

Otvaraju turnir protiv Maroka 23. studenoga u 11.00 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Al Bayt u Al Khoru. Zatim, četiri dana kasnije svjetskim doprvacima slijedi ogled protiv Kanade u 17.00 sati na stadionu Khalifa International u Dohi, a nastup u skupini Hrvatska će zaključiti 1. prosinca u 16.00 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu.  

– Uglavnom sam zadovoljan jer ne može se očekivati lagana skupina. Belgija je bila prva na Fifinoj ljestvici. Kanada je bila jako dobra u kvalifikacijama i oni napreduju i neće biti lagano. Maroko vodi Halilhodžić, znamo koliko je to veliki trener. No, spremni smo, znamo što nam je cilj. Želimo proći skupinu i to nam je jako važno – rekao je Dalić i dodao: 

– Igramo s Marokom prvu utakmicu pa s Kanadom i zadnju s Belgijom. Ne smijemo nikoga podcijeniti. Vjerujem u našu reprezentaciju, uvijek sam optimist. Spremni smo za ono što nas čeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?