ZVIJEZDA VATRENIH

FOTO Pogledajte gdje Gvardiol uživa na ljetovanju i čeka transfer u City. Pohvalio se novim izgledom

Joško Gvardiol
Instagram
05.07.2023.
u 19:25

21-godišnji branič trebao bi ovog ljeta potpisati za engleskog i europskog prvaka Manchester Citya

Jedan od najtraženijih nogometaša u Europi Joško Gvardiol trenutno se nalazi na godišnjem odmoru i čini se kako nema previše briga dok traju pregovori između RB Leipziga i Manchester Citya. Za 21-godišnjeg vatrenog City i Pep Guardiola trebali bi platiti oko 100 milijuna eura, što bi onda bio svjetski rekord za braniča. 

Gvardiol se na društvenim mrežama pohvalio ljetovanjem sa svojim prijateljom Dinom Fabijanićem, a baterije za novu sezonu puni u Zadru te nedaleko od Novigrada. Svratio je Joško do Zadra na novu frizuru i uređivanje brade u jednoj brijačnici koja se pohvalila na društvenim mrežama, a ujedno se provozao i motornim čamcem.

Joško je za tu priliku odjenuo legendarni dres Chicago Bullsa s brojem 33 koji je nosio slavni član nezaboravne generacije 1990-ih Scottie Pippen.

 

Foto: Joško Gvardiol Instagram

 

Prema pisanju medija Gvardiol je dogovorio osobne uvjete sa europskim prvakom i po sezoni bi trebao zarađivati oko 10 milijuna eura godišnje. 

Svratio je tako do Zadra na novu frizuru i brijanje brade u jednoj brijačnici koja se pohvalila na društvenim mrežama, a pala je i vožnja motornim čamcem. Društvo mu je pravio prijatelj Dino Fabijanić, a Joško je za tu priliku odjenuo dres Chicago Bullsa s brojem 33 koji je nosio član legendarne generacije 1990-ih Scottie Pippen.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?