UTRČAO NA TEREN

FOTO Mladić bez majice osramotio osiguranje na Wembleyju: Padali su kao čunjevi

Foto: Reuters
1/5
11.07.2021.
u 23:11

Iako se nije dogodilo ništa strašno, bio je to drugi veći propust osiguranja u danu.

Finale velikog nogometnog natjecanja teško može proći bez da netko ne utrči na travnjak i tako "pokupi" svojih par minuta slave. Bilo je tako i u susretu Engleske i Italije na Wembleyju.

Mladić bez majice u drugom je poluvremenu uspio probiti sve barijere, izbjeći zaštitare te se naći na travnjaku. Kamere su to propustile snimiti jer je takav naputak, ali kamere fotoreportera radile su "na veliko".

Vidljivo je da ga zaštitari svim silama žele uhvatiti, a u konačnici su i uspjeli. Pozadina priče nije poznata no ne bi bilo čudno da je riječ o još jednom influenceru. Mobilni uređaj mu je bio u ruci, nikakvih poruka vidljivih na sebi nije imao, a nije bio ni potpuno gol. Iako se nije dogodilo ništa strašno, bio je to drugi veći propust osiguranja.

Naime, prije samog početka utakmice, masa navijača bez ulaznice probila je ogradu i sukobila se sa zaštitarima i policijom u pokušaju ulaska na stadion.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?