'Krv, znoj i suze'

FOTO Ibrahimović se prisjetio: Kako je od malenog čamca stigao do luksuzne jahte

Instagram
21.08.2022.
u 19:39

"Krv, znoj i suze", napisao je Ibrahimović uz objavu fotografija, podsjetivši kako put do bogatastva i slave nije bio nimalo lagan.

Zlatan Ibrahimović se na skupocjenoj jahti priprema za povratak na terene nakon teške ozljede, a legendarni napadač je na Instagramu objavio fotografije koje na odličan način ilustrirajuju sve ono što je ostvario u karijeri.

Ibrahimović se prisjetio djetinjstva kada je kao dječak plovio u malom čamcu, a sada uživa na spektakularnoj jahti i u luksuzu.

 

 

"Krv, znoj i suze", napisao je Ibrahimović uz objavu fotografija, podsjetivši kako put do bogatastva i slave nije bio nimalo lagan.

Šveđanin koji je već u petom desetljeću života operiran je u svibnju i nada se kako će se vratiti što prije na teren, prenosi Klix.

Ibrahimović je prošle sezone odigrao 27 utakmica u kojima je postigao osam i asistirao za tri gola, a ukupno je u dresu Milana postigao 92 pogotka u 158 nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije