SVE ZABRINUO

FOTO Gvardiolov suigrač srušio se na travnjak i uhvatio za prsa: 'Ne mogu disati!'

16.04.2023.
u 13:31

Nogometaši Leipziga dozivali su liječničku službu nakon što se Slovenac srušio na tlo

Leipzig je na domaćem terenu svladao Augsburg 3-2, a Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za pobjednički sastav. Po Leipzig utakmica nije dobro počela, već u petoj minuti Maier je doveo goste u vodstvo. No, Leipzig time nije bio uzdrman. Prvo je je Kampl izjednačio u 10. minuti, a potom je odlični Timo Werner zabio dva pogotka, u 32. i 35. minuti, za 3-1 Leipziga, prenosi Vecernji.hr. 

U samoj završnici je Augsburg smanjio golom Vargasa, ali do boda ipak nije stigao. Za goste je mladi hrvatski reprezentativac Dion Drena Beljo igrao do 61. minute, dok je David Čolina ostao na klupi za pričuve kroz cijelu utakmicu.

Upravo je Slovenac Kevin Kampl uznemirio suigrače i cijeli stadion kada se prilikom proslave pogotka uhvatio za prsa i rekao da ne može disati. Prilikom postizanja pogotka nezgodno se dočekao na leđa, a suparnički igrač pao mu je na prsa što je uzrokovalo ozljedu zbog koje se uhvatio za reklamni pano, dok su suigrači dozivali pomoć, javlja Bild. Veznjak se prvo uhvatio za leđa pa prsa i pao je na travnjak. 

Liječnici su utrčali na travnjak i pomogli Kamplu koji se pridigao nakon nekoliko minuta, došao k sebi i nastavio s utakmicom. Izgledalo je dosta dramatično, ali je na kraju sve dobro prošlo. Igrao je do 79. minute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?