Liga Hercegovine

Finalna večer bit će spektakularna, odigrana i najbolja večer turnira

nogomet
25.08.2017.
u 10:00

U srijedu, treće večeri malonogometne Lige Hercegovine na igralištu Osnovne škole u Klancu bilo je sve u skladu s očekivanjima organizatora i gledatelja.

Vrijeme sve bolje

Vrijeme je opet bilo lijepo i toplo, bez vjetra, tribine su bile solidno popunjene, a prikazane igre bile su iznadprosječno dobre i sadržajne, s obiljem lijepih poteza, akcija i pogodaka. Mreže su se u dvije utakmice tresle čak 19 puta... I više bi da vratari nisu “pokupili” puno lopti, a ponešto udaraca “zalijepilo” se na gredama i vratnicama. U prvom susretu Dobro Selo, pobjednik Lige MZ Čitluk svladalo je Donji Poplat (Stolac) 7:4. Stočani su rano poveli, ali do odmora je Dobro Selo preokrenulo u visokih 5:1. Recimo da je Dobroseljane žestoko bodrila poveća skupina njihovih pristaša, bučno slaveći svaki postignuti gol. Za Dobro Selo strijelci su bili: Marko Raspudić (5), Josip Pehar i Marijan Raspudić, dok su za Donji Poplat pogađali: Ivan Perić (3) i Ilija Subašić. Šlager večeri, pa i dosadašnjega dijela turnira, bio je susret domaćeg predstavnika Dobrkovića i Dračeva Sjekose (Čapljina). Razlog što je tako jasan je – dobrkovački su navijači u skladu s najavama dobro popunili tribine, a njihovi su ljubimci odigrali u skladu s očekivanjima, brzo, učinkovito, lepršavo i sigurno. Do odmora bilo je 2:0, u 26. minuti 5:0...

Dobra igra

Desetak minuta prije kraja Dračevljani su zabili prvi pogodak, a do kraja obje momčadi još po jedan za krajnjih 6:2. Strijelci za Dobrkoviće bili su: Tomislav Grbešić (3), Filip Grbešić (2) i Ivan Soldo, a za Dračevo Sjekose Mario Jurica i Matej Bunoza. Recimo da su obje utakmice odigrane u pravom sportskom ozračju i bez ijednog grubljeg prekršaja, a suđenje Olivera Kožula i Frane Lasića bilo je kako se samo može poželjeti. Ponašanje publike također je bilo primjerno:

- Sve su momčadi igrale dobro. Mi također. Što će biti dalje, vidjet ćemo, ali plan ne krijemo – osvojiti pehar pobjednika, bio je umjereno optimističan Ivan Ika Grbešić, voditelj momčadi Dobrkovića, najavljujući da će do polufinalne utakmice protiv Gruda Centra “njegovi igrači držati u džepu slike protivničkih igrača”. Taj je susret odigran sinoć kasno, kao i drugi polufinalni okršaj, Gradac (Posušje) – Dobro Selo (Čitluk). Večeras je finalna večer. U 20,30 sati na programu je utakmica za 3. mjesto, dok je finalni susret na rasporedu u 21,30 sati. Slijedi podjela pehara i medalja najboljim momčadima i pojedincima 13. Lige Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije