Dobre vijesti:

Fernando Alonso smije nastupati na VN Kine!

Fernando Alonso
14.04.2016.
u 19:20

  Vozač McLarena Španjolac Fernando Alonso , koji je slomio rebra u prvoj utrci ove sezone, dobio je privremeno dopuštenje da se natječe u nedjelju na Velikoj nagradi Kine, objavila je u četvrtak Međunarodna automobilska federacija (FIA).

FIA je dodala, nakon što je Španjolac obavio liječnički pregled u Šangaju, da će u petak poslije prvog slobodnog treninga imati još jedan pregled kako bi se utvrdilo "je li sposoban za natjecanje".

Alonso je bio prisiljen s tribina pratiti prošlu utrku u Bahrainu nakon što su mu tako naredili liječnici jer je liječničkim pregledom utvrđeno da nije sposoban za natjecanje. Španjolac je na VN Australije u nesreći slomio rebra.

Dvostrukog svjetskog prvaka u bolidu McLarena je na VN Bahraina zamijenio Belgijanac Stoffel Vandoorne, koji je odvozio fenomenalnu utrku i u debiju došao do bodova.

Šteta je što će nakon debija Vandoorne biti prisiljen prepustiti upravljač Alonsu, no Fernando je ipak broj 1 u McLaren Hondi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije