Pronašli zamjenu

Fejzić novi vratar u Željezničaru

irfan fejzic
27.01.2016.
u 07:00

On je deseti igrač koji je u zimskom prijelaznom roku stigao u Željezničar koji je u međuvremenu ostao bez osmorice igrača

Željezničar nije dugo tražio zamjenu za Marijana Antolovića koji je napustio Grbavicu i potpisao za Hapoel iz Haife. Jasno je kako će prvi vratar tijekom proljeća biti mladi Vedran Kjosevski koji će tako pokušati dokazati ogroman potencijal, a njemu će iza leđa stajati Irfan Fejzić, 29-godišnjak iza kojeg je, pak, ogromno iskustvo.

- Lako sam se dogovorio i od srijede sam na treninzima Želje u Međugorju, potvrdio nam je Fejzić koji dolazak na Grbavicu smatra izazovom i iskorakom u karijeri.

- Postigli smo dogovor na dvije godine i čast mi je što ću biti dio tog kluba koji ima najviše osvojenih pehara u BiH, kaže Fejzić koji je u svojoj karijeri nosio dresove velikog broja klubova, a karijeru je, između ostalih, počeo u Sarajevu, s kojim ima naslov prvaka, dok je s Olimpicom osvojio Kup BiH, a sa Slobodom izborio povratak u Premijer ligu.

- Dolazak u Željezničar je izazov za mene i iskorak u karijeri. Svjestan sam kako me čeka velika borba za mjesto u momčadi, a Kjosevski će imati moju potporu kako bi bio što bolji na golu.

Fejzić kaže kako voli braniti na Grbavici s obzirom na to da na tom stadionu rijetko prima golove.

- Prvi put sam u Olimpicu bio dok smo svoje utakmice igrali na Grbavici, gdje sam praktično bio nesavladiv, a u utakmicama protiv Želje sam uvijek ostavljao dobar dojam. Zaista se radujem dolasku i jedva čekam priključiti se ostatku ekipe, priznao nam je Fejzić koji se korektno rastao s Olimpicom kojem želi mnogo sreće u nastavku sezone.

Podsjećanja radi, Fejzić je 10. igrač koji je u zimskom roku stigao u Želju koji je u međuvremenu ostao bez osmorice igrača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije