REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Evo što španjolski mediji pišu nakon što je Villarreal slavio protiv Dinama

09.04.2021.
u 11:19

Villarreal je u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige na Maksimiru svladao Dinamo s 1:0. Jedini gol zabio je Gerard Moreno iz jedanaesterca u 44. minuti. Evo pregleda španjolskih medija.

"Villarreal je ostvario odličan rezultat zahvaljujući golu Morena iz penala čime je Dinamu nanio prvi domaći poraz u ovoj sezoni Europske lige", navodi AS. "Villarreal ostvario prednost u Zagrebu zahvaljujući golu Morena iz jedanaesterca", piše Marca. "Moreno srušio Dinamo i pogurao Villarreal prema polufinalu Europske lige", navodi Sport.

"Villarreal ima prednost nakon prve utakmice četvrtfinala", piše El Mundo Deportivo. "Villarreal je pobijedio zagrebački Dinamo s 1:0 i ostvario dobar rezultat uoči domaćeg uzvrata", navodi La Vanguardia. "Nepobjediva podmornica opet je pobijedila u Europi teškog suparnika. Villarreal je znao istrpjeti trenutke tijekom kojih je Dinamo bio dobar te je igrao poput velikih momčadi kada je trebalo ‘zalediti’ loptu", izvijestile su lokalne novine El Periódico Mediterráneo.

"Dinamo je opravdao svoje mjesto u četvrtfinalu pokazavši da među osam najboljih momčadi nije došao tek Božjom providnošću. Villarreal, koji se dobro namučio, pokazao je pak zašto je jedina neporažena momčad Europske lige", dodao je taj dnevnik.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije