KOMENTAR IZBORNIKA

Evo što je Aco Petrović rekao nakon katastrofalnog poraza i ispadanja Hrvatske

11.09.2017.
u 07:24

- Izgubili smo od vrhunske reprezentacije koja je zasluženo pobijedila. Zašto smo u utakmicu ušli tako loše, to je glavno pitanje.

Hrvatska košarkaška reprezentacija neugodnim porazom od Rusije (101:78) ispala je u osmini finala Eurobasketa.

- Rusi su bili energetski nemjerljivo bolji od nas. Dali smo im toliko laganih problema i tu su se oni razigrali. A mi smo udarili u zid i počeli promašivati - rekao je hrvatski izbornik Aco Petrović i dodao:

- Izgubili smo od vrhunske reprezentacije koja je zasluženo pobijedila. Zašto smo u utakmicu ušli tako loše, to je glavno pitanje. Psihološki smo pali i poraz je bio neizbježan. Nismo bili pravi, kaskali smo za njima... Više smo problema imali kad su Rusi bili bez Mozgova nego kada je on bio unutra.

Što dalje, hoće li ostati izbornik?

- Nisam o tome razmišljao, dogovor je bio od natjecanja do natjecanja.

Bojan Bogdanović danas je bio jedini raspoloženi hrvatski igrač.

- Nažalost takve stvari se događaju, nismo bili kompaktna momčad. Paradoksalno je da smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu kada je to izgledalo da je to još dohvatljivo. Na kraju je samo bilo pitanje kojim će rezultatom utakmica završiti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije