kolo prije kraja

Evo što Dinamu sada treba da bi prošao skupinu Konferencijske lige

dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
30.11.2023.
u 18:54

Ova pobjeda za Dinamo znači da ima sve u svojim rukama. Dinamu trijumf u posljednjem kolu (14. prosinca, 21 sat na Maksimiru) protiv Ballkanija donosi plasman u nokaut fazu Konferencijske lige.

Dinamo je upisao vrlo važnu pobjedu u 5. kolu Konferencijske lige. Plavi su u Kazahstanu slavili s 2:0 protiv Astane, a golove su zabili Vidović i Kaneko.

Ova pobjeda za Dinamo znači da ima sve u svojim rukama. Dinamu trijumf u posljednjem kolu (14. prosinca, 21 sat na Maksimiru) protiv Ballkanija donosi plasman u nokaut fazu Konferencijske lige.

Hrvatski prvak je sa šest bodova privremeno skočio na drugo mjesto u skupini, iza vodeće Viktorije Plzen koja je s 12 bodova osigurala prvo mjesto i plasman u osminu finala. Astana i Ballkani imaju po četiri boda, ali kosovski predstavnik ima utakmicu manje, koju će odigrati od 18.45 sati, kad će ugostiti Viktoriju.

Dodajmo i da je Dinamo po četvrti put ove sezone pobijedio Astanu, jer je istu momčad s dvije pobjede (4:0, 2:0) izbacio u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, a slavio je i s uvjerljivih 5:1 u dvoboju 1. kola Konferencijske lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije