dirljive poruke

Evo kako su se Messi i Neymar oprostili od Inieste

29.04.2018.
u 16:51

Nakon što je objavio da mu je ovo posljednja sezona u dresu Barcelone, Andres Iniesta primio je niz dirljivih poruka sadašnjih i bivših suigrača.

Među njima našao se i Neymar koji mu je putem Instagrama poručio kako se u njegov stil igranja - zaljubio na prvi pogled!, prenosi Goal.

"Maestro, čast mi je što sam bio dio dvoje karijere u Barceloni", započela je zvijezda PSG i nastavila:

"Divio sam ti se i prije nego što smo zaigrali zajedno, a kada smo postali suigrači zaljubio sam se u tvoj nogomet, a još više u to kakva si osoba van terena. Uvijek ću se hvaliti prijateljima, svojoj djeci i obitelji da sam imao zadovoljstvo slavljenja golova i titula zajedno s tobom."

"Barcelona ti se zahvaljuje, ja ti se zahvaljujem i svi zaljubljenici u nogomet ti se zahvaljuju za sve što si učinio!!! Puno sreće u nastavku karijere", zaključio je Neymar koji je s Iniestom svlačionicu dijelio od dolaska u Barcelonu 2014. godine do odlaska u PSG prošlog ljeta. 

U tom periodu, zajedno su osvojili dvije titule španjolskih prvaka i tri Kupa kralja, a Neymar se razvio u jednog od najboljih igrača današnjice.

A oproštajnu poruku napisao mu je Leo Messi:

"Andres, hvala ti za sve ove godine koje smo proveli zajedno na terenu, bila je privilegija igrati pored tebe i dijeliti mnoge nezaboravne trenutke. Želim ti sve najbolje u budućnosti, na terenu i van njega. Nedostajat ćeš nam!!!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?