nakon incidenta

Everton zgrožen ponašanjem svog mladog napadača Keana

26.04.2020.
u 13:27

"Everton FC je zgrožen saznanjem o incidentu u kojem je član prve momčadi ignorirao naputke Vlade i klupske propise vezane za krizu izazvanu koronavirusom", stoji u priopćenju engleskog premierligaša nakon što su u engleskom tabloidu osvanule fotografije 20-godišnjeg napadača Moisea Keana koji je u subotu priredio opuštenu kućnu zabavu za svoje prijatelje. 

"Klub je igraču izrazio svoje veliko razočaranje i jasno dao do znanja da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Everton je redovno izražavao važnost pridržavanja Vladinih naputaka, uključujući pravila i savjete za ponašanje unutar i izvan doma, kroz niz službenih priopćenja svim našim djelatnicima pa tako i igračima", stoji u priopćenju.

No, za 20-godišnjeg talijanskog napadača koji je prošlo ljeto stigao u Everton iz Juventusa te upute očigledno nisu bile dovoljno jasne ili nije mislio da se na njega odnose, a nije ni pokušao sakriti svoj prijestup, objavivši nekoliko video snimki putem društvene mreže Snapchat.

Kean je tako slijedio loš primjer nogometaša Manchester Cityja, koji je organizirao privatnu zabavu sa dvije prostitutke, o čemu su također izvijestili britanski mediji. Walker se pokajao i putem priopćenja ispričao za to što je izdao obitelj, prijatelje, klub, navijače i javnost.

U Velikoj Britaniji je od posljedica bolesti COVID-19 preminulo više od 20.000 ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije