Novi prvaci Europe

Englezi u šoku, Talijani izvan sebe od sreće: 'Agonija... Azzurri su nam slomili srce'

engleska 2021 euro
REUTERS
12.07.2021.
u 00:38

Italija je osvojila naslov prvaka Europe nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Engleske na Wembleyju! U regularnom dijelu i nakon produžetaka bilo je 1:1, a potom su Talijani zabili tri, Englezi dva udarca s bijele točke.

Očekivano, tuga, bol i nevjerica u Engleskoj. Njihovi mediji to zorno prikazuju. Dok je kod Talijana potpuno suprotno, naravno.

- Italija je osvojila Euro i slomila srce Engleskoj. Junak utakmice bio je Gigi Donnarumma. Agonija... ali ponosni smo! Izgubili smo igru živaca. Slavilo se na Wembleyju, ali slavljenici su bili Talijani - može se vidjeti na naslovnicama uglednih medija kao BBC, Guardian, The Sun, Daily Mail...

Iz zemlje novih prvaka Europe drugačiji pogled, drugačija atmosfera.

- Bio je ovo trijumf momaka koji su dirnuli cijelu zemlju! Donnarummi treba podići spomenik! Ponovili smo uspjeh iz 1968., a u startu nas je dočekao žestok udarac, od kojeg se nije bilo lako oporaviti - pišu talijanski mediji La Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera i La Stampa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije