SLAVEN U PROBLEMIMA

Englezi počeli kritizirati Bilića, a ozlijedio mu se najbolji igrač: 'Izgledamo gore nego lani!'

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
01.08.2015.
u 19:00

– Bili smo jako dobri prvih 60 minuta, ali utakmica traje 90. Morali smo bolje reagirati poslije isključenja – rekao je Bilić

Nije dugo trebalo Englezima da počnu kritizirati Slaven Bilića i igre njegova West Hama. Doduše, opravdano jer čekićari su prekjučer u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige na svom travnjaku odigrali mršavih 2:2 s rumunjskom Astrom. Ista je to momčad koju je prije samo godinu dana Dinamo u Maksimiru pregazio sa 5:1.

West Ham je nakon pogodaka Valencije i Zaratea imao 2:0 protiv Astre, ali nakon isključenja Collinsa gosti su preko Boldrina i autogolom Ogbonne stigli do 2:2. Bilić će na uzvrat s velikim brigama jer mu je ponajbolji igrač Enner Valencia iskrenuo koljeno te je s travnjaka iznesen na nosilima.

– Bili smo jako dobri prvih 60 minuta, ali utakmica traje 90. Morali smo bolje reagirati poslije isključenja – rekao je Bilić i nastavio:

– Sve je bilo dobro do isključenja. Imali smo priliku i za treći gol. Collins je napravio profesionalni prekršaj i ne mogu ga kriviti, iako je sudac možda malo preoštro dao drugi žuti karton. Sve u svemu, vrlo frustrirajuća večer jer smo dominirali, a na uzvrat ćemo sa strepnjom.

A taj uzvrat Bilić neće ni voditi, jer je isključen u sudačkoj nadoknadi zbog prigovora sucu. Kao prvi trener opet će uskočiti Nikola Jurčević. Navijači West Hama kritizirali su igru Bilićeve momčadi.

"Užas, izgledamo gore nego prošle sezone. Sramota je da na možemo na Upton parku pobijediti ni Rumunje", napisao je jedan navijač na Facebook stranici West Hama.

Zanimljivo, West Ham je prošle sezone završio na 13. mjestu, a u Europsku ligu ušao je zbog fair-playa, odnosno najmanje žutih i crvenih kartona u Premiershipu. No otkad je stigao Bilić, sve se promijenilo pa čekićari u tri utakmice u Europi imaju najviše crvenih kartona, čak tri!

Dok će igrači West Hama na uzvrat sa strahom, albanski Kukeshi vjerojatno neće ni putovati jer će ga Uefa izbaciti! Naime, u prekjučerašnjoj utakmici u Tirani navijači Kukeshija pogodili su igrača varšavske Legije kamenom u glavu! Nesretni Ondrej Duda krvave glave iznesen je s terena, a utakmica je prekinuta.

Na tribinama je osvanuo i transparent:

"Kraj utakmice bit će i kraj vaših života, mi nismo Slaveni, mi smo Albanci."

Uefa sigurno neće biti milosrdna, uostalom Albancima pamte i dron na utakmici Srbija – Albanija u Beogradu...

>>Slaven Bilić: Hrvati nisu rasisti, a HNS nije kriv zbog svastike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?