MEDALJA JE SIGURNA

Emotivni Lino Červar otkrio: Mislio sam da ću se oprostiti bez medalje, ali...

Luka Stanzl/Pixsell
24.01.2020.
u 20:51

Mislio sam da ću se oprostiti bez medalje, ali igrači su rekli: To vama posvećujemo, oni su zaslužni. Igračima dajte čestitke - rekao je Červar

Hrvatska muška rukometna reprezentacija plasirala se u finale Europskog prvenstva 29-28 (26-26, 23-23, 12-10) pobjedom protiv Norveške nakon dva produžetka u polufinalu u Stockholmu.

Prvo poluvrijeme odigrali su kao iz snova. Primili su samo deset pogodaka, obrana je potpuno zaustavila njihovu kontru, a nakon početnih nekoliko pogodaka zaustavljen je bio i Sagosen, po mnogima trenutačno najbolji svjetski rukometaš. Dobra vijest je da su Cindrić i Karačić igrali.

Cindrić od početka, a Karačić je naknadno ušao i također odigrao prilično puno minuta. Duvnjak je opet bio sjajan kao prednji u obrani 5-1, a Marin Šego sjajan na vratima. 

Pogodak za prolazak u finale postigao je Željko Musa pet sekundi prije kraja susreta.

A posebno emotivan nakon susreta bio je Lino Červar koji je posebno zahvalio rukometašima. 

- Jednostavno, u Italiji i ova sada je deseta. Mislio sam da ću se oprostiti bez medalje, ali igrači su rekli: To vama posvećujemo, oni su zaslužni. Igračima dajte čestitke - rekao je Červar za RTL nakon susreta. 

Čestitamo igračima i mi, ali još jednom čestitamo i najvećem hrvatskom rukometnom treneru, Lini Červaru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije