'OVAJ DAN ĆU PAMTITI'

Emotivna objava Cro Copa: Stalo mu je srce... Nikad ga neću zaboraviti

Igor Soban/PIXSELL
25.02.2020.
u 10:26

"Max je 15 godina bio uz mene, spavao sa mnom, svuda sam ga vodio, na ljetovanja, na vikende u Slavoniju… Koliko smo bili vezani govori i da se toliko uznemirio kada je vidio da me izvode do automobila da mu je srce stalo", poručio je Cro Cop

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović prisjetio se sinoć događaja zbog kojega je morao prekinuti karijeru. Mirko je doživio moždani udar, a toga je dana i njegovom psiću Maxu stalo srce. Hrvatski borac kaže da je psić preminuo od tuge.

"Na današnji dan prije točno godinu dana imao sam moždani udar! Hvala Bogu, uspio sam se uspješno oporaviti i vratiti svakodnevnom životu i treninzima bez posljedica koje su česta posljedica moždanog udara Psića na slici, mog Maxa, nikada zaboraviti neću. Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ, kao i rođendan, a isto tako i mog Maxića! Mene odvezli u bolnicu, a mom Maxu srce stalo! Supruga mi je to rekla tek nakon par dana provedenih u bolnici. Bojala se reakcije moje kad čujem da ga više nema! Možda i bolje tako jer nema te sile ni posljedice koje bi me spriječile da ga odem još jednom vidjeti prije nego ga pokopaju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Max je 15 godina bio uz mene, spavao sa mnom, svuda sam ga vodio, na ljetovanja, na vikende u Slavoniju… Koliko smo bili vezani govori i da se toliko uznemirio kada je vidio da me izvode do automobila da mu je srce stalo. To je odanost neusporediva s bilo čim. RIP Max", poručio je Cro Cop.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?