MOSTAR

Ekipa BHANSA-e ukupni pobjednik Sportskih susreta gospodarskih subjekata Mostara

18.09.2023.
u 10:44

Ukupni pobjednik ovogodišnjih Sportskih susreta gospodarskih subjekata grada Mostara, održanih proteklog vikenda, je ekipa BHANSA-e.

Riječ je o projektu koji je pokrenula skupina mladih entuzijasta okupljenih oko Udruge "Kolektiv", čiji predsjednik Dario Juka nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom.

- Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrstan odziv mostarskih gospodarstvenika i poduzeća, kao i potpora Sportskoga saveza Grada Mostara te prvog čovjeka grada Marija Kordića, koji je i dodijelio nagrade pobjednicima po natjecateljskim disciplinama. Željeli smo, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravomu natjecateljskom duhu, ekipne "sudare", ujedno zabavu i druženje za cijele obitelji, s dinamičnim sadržajima i za naše najmlađe. Riječ je o istinskomu team buildingu njihovih zaposlenika koji su strastveno branili boje svojih poduzeća, darujući mostarskim ljubiteljima sportskih turnira zabavu i uživanje za cijelu obitelj - kazao je Juka nakon uručenja pehara.

Dodao je kako će turnir sljedeće godine biti obogaćen odbojkom i stolnim tenisom što će, kako su naveli organizaotri u priopćenju, privući još veći broj natjecatelja.

Inače, na SC Kantarevac u šest disciplina snage su odmjeravali zaposlenici poduzeća: BHANSA, Elektroprivreda HZHB, Vodovod Mostar, Autoceste FBiH, SKB Mostar, Gala Group, SIK Mostar, Alfa Therm, Union Foods, Sync, Keš i Katarina, dok su prije finala u basketu i nogometu revijalne susrete odigrali Škola košarke Zrinjski Mostar i Futsal akademija HFC Zrinjski.

Prvo mjesto u basketu osvojila je ekipa SKB Mostar, dok je Gala Group završila na tronu nakon potezanja konopa. Najbolji u pikadu bio je djelatnik SIK-a Mladen Knezović, dok su u parovima pobjednici ekipa iz BHANSA-e. U tavli se iskazao Davomir Bevanda također iz SIK-a, te majstor u šahu Čedo Simanović iz BHANSA-e. Pobjednik malonogometnog dijela turnira bila je momčad Autocesta FBIH.

Ukupni pobjednik je ekipa BHANSA-e.

Sportski susreti imali su humanitarni karakter te se skupljao prihod Udruzi za Down Sindrom Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?