Bh. internacionalci

Edin Višća: Kvalifikacije za Euro u Francuskoj su nam bile dobra lekcija

23.04.2016.
u 09:00

Bh. reprezentativac i nogometaš turskog prvoligaša Basaksehira Edin Višća je rekao kako su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj bile dobra lekcija za reprezentativce BiH.

Govoreći o kvalifikacijama, Višća je kazao kako su Zmajevi nakon plasmana u Brazil opušteno ušli u kvalifikacijske utakmice za Euro.

- Mislili smo da će to samo od sebe doći i da će biti lakše. No, iz godine u godinu možemo vidjeti da sve reprezentacije igraju dobar nogomet, nema više slabih. Kiksali smo protiv Cipra i otišli smo u doigravanje. Mislim da su kvalifikacije bile dobra lekcija za nas. Imali smo dvije prijateljske utakmice na kojima su igrači pokazali da su svjesni pogrešaka u proteklim kvalifikacijama. I Švicarsku i Luksemburg smo odradili profesionalno, vratili smo samopouzdanje. Ja se nadam se da ćemo ponovno ići na Mundijal, rekao je Višća. Osvrnuvši se na trenutačno stanje na ljestvici u turskoj ligi, Višća je rekao kako je njegov klub uspio zadržati četvrtu poziciju na ljestvici, kao i prošle godine.

- Možda je to prošle godine bilo iznenađenje, ali zaista mislim da smo zaslužili to mjesto. Izborili smo Europu. Ove godine smo pokušali biti možda i za poziciju bolji. Nakon 29 utakmica mislim da smo mogli imati deset bodova više i biti možda treći, kazao je Višća.

- Nogomet je takav, ne pobjeđuje uvijek najbolji, dodao je 26-godišnji nogometaš te kazao kako pored klubova poput Bešiktaša, Fenerbahcea, Galatasarayja, Trabzonspora i Bursaspora treba biti zadovoljan četvrtim mjestom.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije