SVE DOGOVORENO

U Želji 'trljaju ruke', dobit će 650 tisuća eura jer Džeko ide u Romu!

Edin Džeko
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
03.08.2015.
u 11:40

Manchester City ne slavi zbog ovog posla jer doveli su Džeku za 37 milijuna eura, a prodaju ga za 18 milijuna. Uz mogućnost dobivanja još pet milijuna eura bonusa

Edin Džeko posljednjih tjedana uvelike se povezuje s Romom i ta priča napokon je završena, još predstoji riješiti sve detalje 18 milijuna eura vrijednog transfera uz mogući bonus od dodatnih pet milijuna, doznaje Goal.com.

Bosanskohercegovački reprezentativac još je na odmoru, a u srijedu 5. kolovoza odlazi u Rim obaviti liječnički pregled i predstaviti se pred navijačima koji jedva čekaju vidjeti takvog robusnog i sjajnog napadača u svetom im dresu.

No Manchester City ne slavi zbog ovog posla jer doveli su Džeku za 37 milijuna eura pa previše gube. No tako je kako je, sad 'građani' moraju kupiti zamjenu za njega, ali neku koja će biti spremnija sjediti na klupi dok veće zvijezde igraju u prvoj postavi.

I dok City ne slavi i razbija glavu kako su uspjeli izgubiti skoro 20 milijuna eura na odličnom napadaču, Željezničar ima razloga za slavlje jer će mu iz fonda solidarnosti pripasti minimalno 650 tisuća eura, a ukoliko se aktiviraju bonusi bit će u blagajni još pokoja "tisućica".

>> Edin Džeko najbolji golgeter

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije