reprezentativac bih

Edin Džeko najbolji u Europi: U leđa mu gledaju zvijezde Barce, Milana i Benfice

Edin Džeko
X.com
10.10.2023.
u 19:40

Reprezentativac Bosne i Hercegovine upisao je šest golova i dvije asistencije u Superligi Turske i drugi je strijelac prvenstva iza Maura Icardija, a u Eiuropi je dodao dva gola i pet asistencija

Nogometaši Fenerbahce imaju nestvarni niz od 16 pobjeda u isto toliko utakmica nove sezone.

Osam od osam ima istanbulski velikan u nacionalnom prvenstvu Turske, u ostalih osam europskih utakmica Fener je također upisao maksimalan učinak.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko upisao je šest golova i dvije asistencije u Superligi Turske i drugi je strijelac prvenstva iza Maura Icardija, a u Europi je dodao dva gola i pet asistencija.

Dakle, ukupno 8 pogodaka i 7 asistencija odnosno u 15 golova sudjelovao je bh. igrač što je najviše na Starom kontinentu prema jednom parametru, nogometaša starijih od 35 godina, prenosi N1

Kapetna Fenerbachea prati zvijezda Barcelone Robert Lewandowski (10 – šest golova i četiri asistencije), treći mjesto zauzima Di Maria (10 – osam pogodaka i dvije asistencije), a četvrta pozicija pripada Olivieru Giroudu (7 – četiri gola i tri asistencije).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?