BIO BI ZVIJEZDA LIGE

E, to bi bila senzacija! Modrić bi mogao zaigrati gdje ni jedan Hrvat nije

Foto: Reuters/Pixsell
07.01.2020.
u 08:37

Modrić bi ujedno postao i prvi Hrvat u D.C. Unitedu , a od hrvatskih predstavnika u MLS-u trenutno se nalazi Damir Kreilach koji igra za Real Salt Lake

Vijest koja u ovom trenutku zvuči pomalo senzacionalno stigla je iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Ugledni sportski portal 'The Athletic' javlja kako bi Luka Modrić karijeru mogao nastaviti u MLS-u, a za njega je zainteresiran D.C. United. 

Prema njihovim izvorima, kontakti s hrvatskim kapetanom postoje duže vrijeme, a navodno je zbog moguće selidbe uzbuđena i Modrićeva obitelj. 

Amerikanci nadu polažu u Modrićev položaj u Realovoj momčadi gdje Zinedine Zidane u posljednje vrijeme u prvih 11 sve češće postavlja Urugvajca Valverdea koji se nameće kao prirodni nasljednik hrvatskog veznjaka. 

Modriću ugovor ističe koncem lipnja 2020. godine i može pregovarati s klubovima već sada, a iz D.C. Uniteda boje se jedino 'utjecaja s istoka' gdje bi primjerice Modrić mogao dobiti pravo bogatstvo ako se odluči otići u Katar kao njegov prijatelj Mario Mandžukić. 

D.C. također prati i situaciju oko Mesuta Özila, a dodaju kako bi Modrić bio najveća zvijezda kluba od Waynea Rooneya koji se vratio u Englesku. 

Modrić bi ujedno postao i prvi Hrvat u D.C. Unitedu , a od hrvatskih predstavnika u MLS-u trenutno se nalazi Damir Kreilach koji igra za Real Salt Lake. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije