Tenis

Džumhur poražen od Raonića iako je bio blizu velikog iznenađenja

Mar 26, 2016; Key Biscayne, FL, USA; Damir Dzumhur hits a forehand against Rafael Nadal (not pictured) on day five of the Miami Open at Crandon Park Tennis Center. Dzumhur won 2-6, 6-4, 3-0 (ret.). Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports
15.04.2016.
u 07:00

Bh. tenisač Damir Džumhur nije uspio svladati kanadskog tenisača Miloša Raonića u osmini finala ATP turnira u Monte Carlu. Raonić je slavio s 2:1 u setovima, odnosno 3:6, 6:4, 6:7 (5/7), a posljednji set odlučen je nakon teške i izjednačene borbe u tie-breaku. Prvi set pripao je kanadskom tenisaču, trenutačno 12. igraču na ATP ljestvici.

Džumhur se nije predavao i ušao je u drugi set još bolje. Osvajao je gemove na svoj servis bez problema, a napravio je break za vodstvo od 4:2. Raonić je uspio vratiti break i izjednačiti, ali Džumhur ponovno uzima servis Kanađaninu i dovodi meč u rezultatsku neizvjesnost. U odlučujućem, trećem setu oba tenisača osvajala su svoje servise. Meč je zatim ušao u tie-break u kojemu je Raonić slavio sa 7:5. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?