postigao hat-trick

Džeku samo gol dijeli od učinka karijere: Nisam iznenađen!

Edin Džeko
17.02.2017.
u 09:45

"Ovo za mene nije iznenađenje. Uvijek sam postizao dosta golova, prošla je godina bila nešto drugačija, ali želim biti još bolji," rekao je Džeko nakon utakmice

Edin Džeko postigao je hat-trick u pobjedi Rome 4:0 u Europskoj ligi na gostovanju kod Villarreala. Bh. napadač je tako stigao do 28 postignutih pogodaka u sezoni, čime ga samo jedan gol dijeli od najboljeg učinaka u karijeri!

Džekina najbolja sezona bila 2009/10 u dresu Wolfsburga kada je postigao 29 golova (22 u Bundesligi, jedan u Europskoj ligi, četiri u Ligi prvaka i dva u njemačkom kupu. Međutim, sada je već na polovici veljače stigao na korak do rezultata karijere, piše Goal.

Romin napadač je ove sezone postigao 28 golova - 18 je dao u Serie A, osam u Europskoj ligi i dva u talijanskom kupu.

O Džekinoj sjajnoj formi dovoljno govori i podatak da je prošlu sezonu završio sa samo 10 postignutih golova.

"Ovo za mene nije iznenađenje. Uvijek sam postizao dosta golova, prošla je godina bila nešto drugačija, ali želim biti još bolji," rekao je Edin Džeko nakon utakmice pa dodao:

"Uzeo sam loptu i ponijet ću je kući kao poklon za kćerku Unu. Bila je ovo jedna od najljepših večeri moje karijere. Njoj posvećujem ovaj hat-trick."

"Bili smo fantastični. Ponekad u Serie A izgubimo golove protiv malih momčadi, ali sada smo dokazali da smo sposobni za velike rezultate," završio je napadač Rome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije