Seria A

Džeko ne posustaje, novim pogotkom osigurao pobjedu Romi

Edin Džeko
Getty
23.01.2017.
u 08:10

Roma je uzela nova tri boda pobjedom od 1:0 protiv Cagliarija u 21. kolu Serie A. Ponovno je junak vučice bio bh. kapetan Edin Džeko koji je jedini pogodak na utakmici zabio u 55. minuti igre. Dočekao je ubačaj Rüdigera u kaznenom prostoru, i loptu ispred braniča gostiju pospremio u mrežu sa šest metara od gola, piše Goal.

Bo mu je to 14. prvenstveni pogodak i time se izjednačio na drugom mjestu liste strijelaca s Belottijem, dok vrh s jednim pogotkm više drži Mauro Icardi.

S utakmice će se pamtiti i veliki promašaj bh. napadača iz 30. minute igre kada je dočekao savršeni ubačaj pred golom Cagliarija, ali je lagano pucao iz prve i Rafael mu je obranio udarac bez problema.

Dodajmo i da je Džeko, koji je odigrao čitavu utakmicu, šest minuta prije kraja utakmice glavom zatresao gredu.

U ranijoj utakmici Atalanta je pogotkom Gomeza s bijele točke svladala Sampdoriju s 1:0. Ervin Zukanović je igrao od 61. minute za Atalantu, a Ante Budimir je dobio posljednjih sedam minuta kod Sampdorije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije