nakon remija

Džeko: Hvala Grcima na negostoprimstvu, jedva ih čekam u Zenici

Edin Džeko
14.11.2016.
u 07:22

Sudac mi je bez veze dao crveni karton. Ne znam zašto. Kaže da sam ja počeo sve to, a jedini sam bio na podu tako da ne vidim kako sam ovo mogao početi.", rekao je Džeko.

Grčka i BiH su u četvrtom kolu kvalifikacija za SP u Rusiji u Ateni odigrali 1:1. Obje su momčadi utakmicu završile s deset igrača, a kod Zmajeva je isključen Edin Džeko i to zbog skidanja gaćica Sokratisu.

Kapetan BiH teren je napustio i krvav jer ga je u glavu pogodio neki predmet s tribina. Ne čudi s toga što je nakon utakmice bio jako ogorčen događajima u Ateni, piše Goal.

"Osjećam se kao da smo izgubili 3:0 . Gledajući cijelu utakmicu nisu zaslužili, ne bod, niti da izgube 1:0, nego da bude 3:0 ili 4:0 za nas. Ali nema veze, idemo dalje", rekao je Džeko pa nastavio:

"Hvala im na ovom n egostoprimstvu . Ja ih jedva čekam u Zenici. Sudac mi je bez veze dao crveni karton. Ne znam zašto. Kaže da sam ja počeo sve to, a jedini sam bio na podu tako da ne vidim kako sam ovo mogao početi."

BiH će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati protiv Gibraltara 25. ožujka na Bilinom Polju, a onda 9. lipnja na istom stadionu čekaju Grčku.

Remijem je nezadovoljan bio i Toni Šunjić.

"S obzirom na tok utakmice, ne možemo biti zadovoljni bodom. Kontrolirali smo utakmicu, ali nismo izdržali i možemo žaliti za tri boda, nakon što smo primili onakav gol. No, da nam je netko ovo ponudio prije utakmice, uzeli bi odmah. Mogli smo malo pametnije odigrati poslije crvenog kartona, malo više mangupski to odraditi."

Jedan od onih koji smatra da crveni karton nije ništa promijenio je Senad Lulić .

"Tri, četiri sekunde su nas dijelile od tri boda. Crveni karton nije presudio jer smo igrali deset protiv deset, to nije ništa promijenilo na terenu. Trebali smo prije crvenog kartona riješiti utakmicu. Nismo to učinili i primili smo gol u zadnjim sekundama", ističe Lulić.

Baždarević: Sudac se treba sramiti! Bod nije dovoljan nakon ovakve utakmice

Vratar Asmir Begović je dodao:

"Morali smo iskoristiti prilike koje smo imali. Probali smo igrati fer, ali nekada morate igratii drugačije da bi se dobio rezultat, a to su ovog puta napravili Grci."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije