roma

Džeko: Bit ću bolji ove sezone

edin dzeko
20.07.2016.
u 13:27

To je bila prva sezona u Italiji i morao sam se prilagoditi zbog čega je i bilo malo teže nego što su vjerojatno svi očekivali - kazao je Džeko

Edin Džeko uvjeren je da će mu druga sezona u Romi biti bolja te da se "morao prilagoditi" na Seriju A. Napadač je prošle sezone došao u glavni grad Italije iz Manchester Cityja, ali je postigao "samo" osam golova.

- To je bila prva sezona u Italiji i morao sam se prilagoditi zbog čega je i bilo malo teže nego što su vjerojatno svi očekivali - kazao je Džeko za službenu internet stranicu Rome.

Smatra da je sada spreman za novu sezonu. Podsjetio je da prošle sezone nije prošao pripreme s Romom što mu je otežalo zadatak, prenosi Football Italia.

- Sada sam ovdje od početka što je za mene jako važno. Trenutno se osjećam dobro i želim nastaviti dobro raditi. Moja druga sezona? Uvijek je bolja. Talijanska liga je mnogo defanzivija nego ostale lige i zbog toga je možda teže za nas napadače. Definitivno mi je trebala prva sezona, iako sam očekivao i želio bolje. No, postigao sam osam golova i želim vidjeti što mogu postići kada sam na vrhunskoj razini - dodao je bh. reprezentativac.

Zadovoljan je što ima podršku navijača, dodajući da mu je to jako važno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije