Muška odbojka

Dvorana Grebnice opet će se naći u prvom planu

24.02.2016.
u 08:30

Sportska dvorana Grebnice u Grebnicama kraj Domaljevca bit će poprište ne samo najzanimljivijeg dvoboja 16. kola, nego i nastavka sezone između Domaljevca i Ljubinja.

Značajni bodovi

Naime, po svemu sudeći, onaj tko izgubi u Grebnicama, seli u niži stupanj natjecanja. Domaljevcu bi tri boda skoro definitivno ovjerila premijerligaški status, a i s dva boda nastavak prvoligaškog života bio bi izgledan. S druge strane, momcima iz duhanske prijestolnice igra samo pobjeda, s tri boda bi pretekli Domaljevac, s dva ga dostigli, dok bi im bod izglede za ostanak praktično sveo na teoriju. Istina, u samoj završnici Ljubinjci imaju povoljniji raspored, ali dojam je da će presuditi međusobni ogled.

- Nemamo što kalkulirati, svjesni smo važnosti utakmice. Trebaju nam tri boda s kojima ćemo obaviti glavninu posla u borbi za ostanak, naglašava Zlatko Ivić, trener Domaljevca, te obrazlaže:

- Imali smo kvalitetne zimske pripreme. Ekipa se posložila, razigrao se naš korektor Branko Damjanović, mladi se bore, a iskusni igrači su u dobroj formi, dodao je Ivić, koji je još kazao kako ključ za dobar rezultat leži u pravilnom pristupu.

Odgovoran pristup

- Potreban nam je krajnje odgovoran pristup u ovoj važnoj utakmice i pola posla će biti obavljeno. Iza nas je dobar niz bodova u Gacku, pa tri domaća protiv Ilijaša, a onda dva boda u Banjoj Luci, neka se Ljubinjci zamisle, zaključio je trener odbojkaške momčadi iz Domaljevca.

Utakmica Domaljevac – Ljubinje Bankom igra se dakle večeras, 24. veljače, u Grebnicama, a sudit će Slaviša Kuzmanović iz Banje Luke i Mirza Bašić iz Lukavca.

U sjeni derbija začelja ostale su utakmice 16. kola. Vodeća Mladost protiv Gradine, posebice Kakanj protiv Ilijaša, pa i Gacko protiv Borca izraziti su favoriti, dok su za ogled Jedinstva i Radnika sve opcije otvorene.

Parovi i satnica, Grebnice: Domaljevac – Ljubinje Bankom (19), Kakanj: Kakanj – Ilijaš (19), Gacko: Gacko – Borac (18), Brčko: Mladost – Gradina (16.30) i Jedinstvo – Radnik (19.30).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?